Νέα

Έρχονται λεφτά στους συνταξιούχους: Αναλυτικά οι ημερομηνίες πληρωμών για όλα τα ταμεία!

today06/12/2022 65

Φόντο
share close

Έρχονται πληρωμές! Δείτε αναλυτικά τις ημερομηνίες για όλα τα Ταμεία!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbeast, από την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022 έως και την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022 θα πραγματοποιηθούν οι πληρωμές των συντάξεων Ιανουαρίου. Ωστόσο, όπως γίνεται κάθε φορά το «πράσινο φως» για την καταβολή των συντάξεων, θα το δώσει ο e-ΕΦΚΑ.

Υπενθυμίζεται πως το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων σε συνεργασία με την Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ αποφάσισε η πληρωμή των κύριων και επικουρικών συντάξεων να γίνεται στην ίδια ημερομηνία σε μόνιμη βάση. Ως εκ τούτου οι επικουρικές συντάξεις μηνός Δεκεμβρίου και Ιανουαρίου του 2022 θα πληρωθούν ταυτόχρονα τις ίδιες ημερομηνίες με τις κύριες συντάξεις.

Αναλυτικά οι ημερομηνίες πληρωμής για όλα τα Ταμεία

  • Οι συνταξιούχοι των ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΕΤΑΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, ΔΕΗ θα πληρωθούν την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022 και την κατάθεση να γίνεται το απόγευμα Τρίτης.
  • Οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ, των τραπεζών, του ΟΤΕ και του Δημοσίου, εφόσον το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1,3,5,7,9, θα πληρωθούν την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022. Η κατάθεση θα γίνει το απόγευμα της Τετάρτης.
  • Οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ, των τραπεζών, του ΟΤΕ και του Δημοσίου, που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0,2,4,6,8, θα πληρωθούν την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022, με την καταβολή να γίνεται το απόγευμα της Πέμπτης.

Αξίζει να σημειωθεί πως με αυξημένα ποσά συντάξεων θα γίνει και η υποδοχή του νέου έτους καθώς με τις συντάξεις του Φεβρουαρίου, στα τέλη του Ιανουαρίου 1,8 εκατομμύρια συνταξιούχοι θα φύγουν με μεγαλύτερα ποσά από τα ΑΤΜ’s λόγω του «ξεπαγώματος» των τακτικών αυξήσεων από τις αρχές του 2023 που θα οδηγήσει σε οριζόντια αύξηση της τάξεως του 7,75%.

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%