Νέα

Επιστρέφουν από 1/1 με δύο rapid test την εβδομάδα οι ανεμβολίαστοι γιατροί

today30/12/2022 14

Φόντο
share close

Με δύο rapid test την εβδομάδα, μάσκες υψηλής προστασίας και με εργασία σε τομείς όπου δεν υπάρχουν ευάλωτες ομάδες ασθενών επιστρέφουν από 1/1/2023 οι ανεμβολίαστοι γιατροί στα νοσοκομεία.

Οι τομείς στους οποίους δεν θα πρέπει να τοποθετούνται οι ανεμβολίαστοι γιατροί είναι: Μονάδες εντατικής φροντίδας, μονάδες νεογνών και κλινικές – τμήματα με ανοσοκατεσταλμένους ασθενείς.

Τόσο οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί (νοσηλευτές, διοικητικό προσωπικό, διοικητικοί υπάλληλοι) όσο και οι ανεμβολίαστοι γιατροί επιστρέφουν με την υποχρέωση των δύο rapid test ανά εβδομάδα και με μάσκα υψηλής προστασίας, βάσει της εισήγησης της επιτροπής των εμπειρογνωμώνων.

protothema.gr

Written by: Lamiapolis

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Λαμία: Ο "φτωχός" ομογενής που άφησε τεράστια περιουσία σε χωριό της Φθιώτιδας

Νέα

Λαμία: Ο “φτωχός” ομογενής που άφησε τεράστια περιουσία σε χωριό της Φθιώτιδας

Πέθανε πριν 40 χρόνια, ζούσε λιτά, άφησε τεράστια περιουσία σε ίδρυμα το οποίο διαχειρίζεται τα χρήματα για τις ανάγκες του χωριού του. Ένας ομογενής 87 ετών στις 24 Δεκεμβρίου 1980 πεθαίνει στο Σινσινάτι του Οχάιο. Μπορεί να «φορούσε κουρελιασμένα μπουφάν" και "να ζούσε σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου με 100 δολάρια το μήνα», μπορεί να «μην ξόδευε πολλά χρήματα», όπως μεταδίδει το Associated Press την εποχή εκείνη, πίσω του όμως ο […]

today30/12/2022 53

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%