Νέα

Επίσκεψη του Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στον Δήμαρχο Λοκρών

today01/02/2024 6

Φόντο
share close

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, κ. Ευάγγελος Λιόλιος, με συνεργάτες του, πραγματοποίησε επίσκεψη στο Δήμο Λοκρών, όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Αθανάσιο Ζεκεντέ. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Λοκρών κ. Αθανάσιος Αγγελής και μέλη της Διοίκησης του Α.Σ. Λοκρός. Η συνάντηση είχε ως στόχο τη συζήτηση πιθανών συνεργειών μεταξύ της Ομοσπονδίας και του Δήμου, σχετικά με τη χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων και τη στήριξη του αθλητισμού στην περιοχή.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκε η πιθανότητα χρήσης των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου για την προετοιμασία εθνικών ομάδων μικρών κατηγοριών.

Ο κ. Λιόλιος εξέφρασε το ενδιαφέρον της Ομοσπονδίας για τη δημιουργία μιας συνεργασίας που θα επιτρέπει στις ομάδες να επωφελούνται από τις εγκαταστάσεις του Δήμου.

Επιπλέον, συζητήθηκαν οι δυνατότητες φιλοξενίας αθλητικών διοργανώσεων στον Δήμο, με σκοπό την προώθηση του αθλητισμού και την ενίσχυση της τοπικής κοινότητας. Οι δύο πλευρές εξέφρασαν την πρόθεσή τους να εξετάσουν συγκεκριμένες προτάσεις και να εργαστούν από κοινού για τη διευκόλυνση της υλοποίησής τους.

Τέλος, συζητήθηκε η δυνατότητα στήριξης των αθλητικών σωματείων της περιοχής από την Ομοσπονδία, με σκοπό την ανάπτυξη των τοπικών αθλητικών κοινοτήτων και την προώθηση του αθλητισμού σε όλα τα επίπεδα.

Η επίσκεψη αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς την ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και του Δήμου Λοκρών, με στόχο την προώθηση του αθλητισμού στην περιοχή.

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%