Νέα

Επίσημη παρουσίαση ΠΕΝΤΑΚΚΥ αυτό το Σαββατοκύριακο στα Λουτρά Υπάτης: “Στόχος να αναδείξουμε κάθε κοινότητα μέσα από τον αθλητισμό”

today21/06/2024 5

Φόντο
share close

Ο Όμιλος Φίλων Πετάνκ Ελλάδας σε συνεργασία με το Attica Petanque Club διοργανώνει επίσημη παρουσίαση της νέας δραστηριότητας αθλητικής αναψυχής πετάνκ, το Σάββατο 22 Ιουνίου και την Κυριακή 23 Ιουνίου, στα Λουτρά Υπάτης υπό την αιγίδα του Δήμου Λαμιέων.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι που παίζεται με βαριές μεταλικές μπάλες, για όλες τις ηλικίες, παραλλαγή παραολυμπιακού αθλήματος και με πολύ απλούς κανόνες, που χρειάζεται συγκέντρωση και συνεργασία.

“Ο στόχος είναι να αναδείξουμε τον τόπο μας και να συμμετέχουν οι κάτοικοι είτε ως εθελοντές, είτε ως θεατές, είτε ως αθλητές. Οι πολίτες θα ενημερωθούν και για τα οφέλη του αθλητισμού. Θέλουμε να οργανώσουμε γιορτές σε κάθε χωριό και να βοηθήσουμε την τοπική κοινωνία. Μία σειρά από εκδηλώσεις σε όλες τις τοπικές κοινωνίες θα βοηθήσει. Αυτό το Σαββατοκύριακο θα βρεθούν στα Λουτρά Υπάτης άτομα από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την υπόλοιπη Περιφέρεια και όλοι οι δημότες είναι καλεσμένοι να έρθουν και να δηλώσουν επί τόπου συμμετοχή”, δηλώνει στον Lamia Polis 87,7 ο αντιδήμαρχος Θάνος Στεργίου.

Δείτε το video:

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%