Νέα

Επιμελητήριο Φθιώτιδας: 1ο Συνέδριο Αγροτικής Επιχειρηματικότητας στη Λαμία

today10/01/2024 35

Φόντο
share close

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας διοργανώνει & σας προσκαλεί στο 1ο Συνέδριο Αγροτικής Επιχειρηματικότητας στην πόλη της Λαμίας, με σκοπό την ανάδειξη των ζητημάτων που απασχολούν τον πρωτογενή τομέα καθώς και τις ευκαιρίες και τις δυνατότητες που παρουσιάζονται στη νέα Προγραμματική Περίοδο για την κοινωνική, οικονομική και περιβαλλοντική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής της Στερεάς Ελλάδας.

Η θεματολογία του εν λόγω φόρουμ θα κινηθεί γύρω από τις εξής θεματικές:

Παραγωγική δυναμική της Φθιώτιδας και της Περιφέρειας Στ. Ελλάδας: το παρόν και το μέλλον
παροχή κινήτρων για την ανάπτυξη συλλογικών μορφών
εισαγωγή ψηφιακών εργαλείων
τρόποι αύξησης προστιθέμενης αξίας των ελληνικών προϊόντων
προώθηση της εξωστρέφειας
εργαλεία στήριξης και χρηματοδοτικές ευκαιρίες μέσω νέας ΚΑΠ και Ταμείου Ανάκαμψης.

Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, διοργανώνεται με την ουσιαστική βοήθεια & υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Αγροτικής Πολιτικής & Διεθνών Σχέσεων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, καθώς και με την ευγενική υποστήριξη της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδας.

Στην εκδήλωση έχει προσκληθεί να κηρύξει την επίσημη έναρξη του συνεδρίου ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Λ. Αυγενάκης και να απευθύνει χαιρετισμό ο Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής & Διεθνών Σχέσεων του ΥπΑΑΤ κ. Κ. Μπαγινέτας.

Στο συνέδριο θα συμμετέχουν Πανεπιστημιακοί, εξειδικευμένα στελέχη Υπουργείων, οργανισμών και επιχειρήσεων, εκπρόσωποι τοπικής αυτοδιοίκησης και Κεντρικού Κράτους, εκπρόσωποι φορέων & οργανώσεων, επιστημονικοί και επαγγελματικοί φορείς καθώς & συνεργατικά σχήματα και ομάδες παραγωγών.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Πνευματικού & Διοικητικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδας (δ/νση: Μεγάλου Αλεξάνδρου & Αγράφων) στη Λαμία, την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024 με ώρα έναρξης τις 10: 00 π.μ.

Το συντονισμό θα αναλάβουν οι δημοσιογράφοι του STAR Κεντρικής Ελλάδας κ. Γιάννης Σάρρος και η κα Βίκυ Κοτσιμπού.

Εντός των προσεχών ημερών θα ανακοινωθεί και το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου.

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%