Νέα

Ενημερωτική εκδήλωση διοργανώθηκε από το Επιμελητήριο Φθιώτιδας και την ΔΕΔΑ

today24/11/2023 74

Φόντο
share close

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 21 Νοεμβρίου στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Λαμιέων η ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσαν το Επιμελητήριο Φθιώτιδας σε συνεργασία με τη ΔΕΔΑ (θυγατρική της ΔΕΠΑ Υποδομών), με στόχο την πληροφόρηση των εμπορικών & οικιακών καταναλωτών για τις εργασίες επέκτασης του δικτύου διανομής φυσικού αερίου στην πόλη της Λαμίας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, που έγινε παρουσία φορέων, εκπροσώπων συλλόγων και σωματείων, εμπορικών και οικιακών καταναλωτών, στελέχη της εταιρείας ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους αναφορικά με τις εργασίες επέκτασης του δικτύου στην πόλη της Λαμίας, τη διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου, τις χρήσεις και τα πλεονεκτήματα του φυσικού αερίου και έδωσαν απαντήσεις σε ερωτήματα του κοινού.

Σημειώνεται ότι, έως το τέλος του 2023, η ΔΕΔΑ προσφέρει 100% έκπτωση στα τέλη σύνδεσης στους οικιακούς και εμπορικούς καταναλωτές. Επίσης, παρέχει δωρεάν μελέτη υπολογισμού οφέλους στους εμπορικούς καταναλωτές.

unnamed 3

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας κ. Αθ. Κυρίτσης κατά το σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε ότι:

«Το φυσικό αέριο αποτελεί ένα πολύ σημαντικό εφόδιο για τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων. Είναι ένα έργο που θα δώσει λύση σε θέματα ενεργειακά και θα κάνει τις επιχειρήσεις μας πιο ανταγωνιστικές, καθώς η φθηνή ενέργεια μπορεί να αποτελέσει ένα ουσιαστικό εργαλείο για την ενεργειακή «μετεξέλιξη» μας. Επιπλέον, θα προσελκύσει το ενδιαφέρον ιδιωτικών επενδύσεων στην Περιφέρειά μας και συνεπακόλουθα θα οδηγήσει στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και νέων προοπτικών για τον τόπο μας. Παράλληλα, θα έχει πολλαπλασιαστικές ωφέλειες για την τοπική κοινωνία, συμβάλλοντας σημαντικά στη μείωση του ενεργειακού κόστους για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις, την προστασία του περιβάλλοντος, αλλά και την τόνωση της τοπικής οικονομίας. Η επιμελητηριακή κοινότητα χαιρετίζει το πολύ σημαντικό αυτό έργο το οποίο παίρνει σάρκα & οστά. Ως Επιμελητήρια, είμαστε δίπλα στην Περιφέρειά μας και στους Δήμους μας και σε συνεργασία με τη ΔΕΔΑ θα γίνουμε κοινωνοί της σημαντικότητας του. Τέλος θέλω να επισημάνω την αναγκαιότητα άμεσης ενεργοποίησης και λειτουργίας του τοπικού γραφείου της ΔΕΔΑ στη Λαμία, προκειμένου οι εμπορικοί και οικιακοί καταναλωτές να εξυπηρετούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ».

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%