Νέα

Ενεργειακό κόστος: Επιχορηγούνται εκτάκτως με απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών οι Δήμοι

today23/12/2022 18

Φόντο
share close

Με απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών, οι Δήμοι της χώρας επιχορηγούνται εκτάκτως με 25 εκατομμύρια ευρώ, για την αντιμετώπιση του ενεργειακού κόστους, με τη συμβολή του Υπουργείου Οικονομικών. 

Για τους Δήμους της Π.Ε. Φθιώτιδας, η επιχορήγηση ανέρχεται στις 386.695 ευρώ:

  • Για τον Δήμο Αμφίκελιας – Ελάτειας, 881 ευρώ
  • Για τον Δήμο Δομοκού 906 ευρώ.
  • Για τον Δήμο Καμένων Βούρλων 267 ευρώ.
  • Για τον Δήμο Λαμιέων 298 ευρώ.
  • Για τον Δήμο Λοκρών 744 ευρώ.
  • Για τον Δήμο Μακρακώμης 887 ευρώ.
  • Για τον Δήμο Στυλίδας 712 ευρώ.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για την τρίτη κατά σειρά ενίσχυση όλων των Δήμων της χώρας, καθώς έχουν προηγηθεί επιπλέον δύο έκτακτες χρηματοδοτήσεις συνολικού ύψους 282 εκατομμυρίων ευρώ για την αντιμετώπθση του ενεργειακού κόστους και την ενίσχυση των σχολικών επιτροπών τους για τις δαπάνες θέρμανσης των σχολείων.

“Η Κυβέρνηση θα εξακολουθεί να στηρίζει τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στην κατεύθυνση της ενίσχυσης του κοινωνικού και αναπτυξιακού τους ρόλου”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Written by: Lamiapolis

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Βιργινία Στεργίου: "Έτοιμο το καλοκαίρι το Περιφερειακό Ιατρείο Ραχών"

Νέα

Βιργινία Στεργίου: “Έτοιμο το καλοκαίρι το Περιφερειακό Ιατρείο Ραχών”

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες κατασκευής του νέου Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Ραχών και μέσα στα χρονοδιαγράμματα υλοποίησης.  "Το Περιφερειακό Ιατρείο Ραχών θα λειτουργήσει σύντομα και στους χώρους του θα φιλοξενούνται ιατρεία διαφόρων ειδικοτήτων με τον κατάλληλο ιατρικό εξοπλισμό", δήλωσε στον Lamia Polis 87,7 η Δήμαρχος Στυλίδας Βιργινία Στεργίου. Σύμφωνα με τη Δήμαρχο θα είναι έτοιμο το καλοκαίρι για την εξυπηρέτηση της τουριστικής κίνησης. Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα: https://www.mixcloud.com/Lamiapolis/δελτίο-ειδήσεων-συν-βιργινία-στεργίου-23122022/

today23/12/2022 17

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%