Νέα

Εκλογές 2023 – Βαγγέλης Σακελλάρης: “Μπορούμε έστω και τώρα μέχρι τις επόμενες εκλογές να ανακτήσουμε την κηδεμονία του προοδευτικού χώρου” (audio)

today23/05/2023 22

Φόντο
share close

Ευθύνες στην απλή αναλογική για την συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ, αποδίδει ο γραμματέας του κόμματος στην Φθιώτιδα, Βαγγέλης Σακελλάρης, σημειώνοντας ότι η συνεργασία που επιβάλλεται δεν καλλιεργήθηκε εγκαίρως από τον ΣΥΡΙΖΑ για να περάσει στους πολίτες. 

“Δεν καλλιεργήσαμε το μέτωπο της προοδευτικής Κυβέρνησης”, είπε, “αλλά μπορούμε έστω και τώρα μέχρι τις επόμενες εκλογές να ανακτήσουμε την κηδεμονία του προοδευτικού χώρου”.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Written by: Lamiapolis

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Απόστολος Γκλέτσος στον Lamia Polis: "Η πραγματική συντριβή δεν είναι για τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά για τον ελληνικό λαό" (audio)

Νέα

Απόστολος Γκλέτσος στον Lamia Polis: “Η πραγματική συντριβή δεν είναι για τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά για τον ελληνικό λαό” (audio)

"Η πραγματική συντριβή μετά τα αποτελέσματα των εκλογών δεν είναι για τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά για τον ελληνικό λαό, που έκανε τον Κυριάκο Μητσοτάκη παντοδύναμο", τονίζει μεταξύ άλλων ο Απόστολος Γκλέτσος, μιλώντας στο αναλυτικό δελτίο ειδήσεων του Lamia Polis 87,7 το μεσημέρι της Τρίτης 23/05.  Πρόσθεσε πως μετά τις εκλογές, οι πολίτες θα βρεθούν σε δεινότερη θέση, καθώς τα Pass που δόθηκαν είναι χαρτζιλίκι και δεν θα ξαναδοθούν. "Είναι παράνοια να […]

today23/05/2023 57

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%