Νέα

Εικόνα διάλυσης! Καταψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του δήμου Λαμιέων – Διεγράφη επειδή διαφώνησε η Αμαλία Ποντίκα – Έκρηξη Κώστα Σταυρογιάννη

today20/12/2022 60

Φόντο
share close

Καταψηφίστηκε από την πλειοψηφία των μελών του δημοτικού συμβουλίου ο προϋπολογισμός του Δήμου Λαμιέων για το 2023.

Με την αντιπολίτευση αλλά και ανεξάρτητους δημοτικούς συμβούλους να καταψηφίζουν με 20-18 ο υπολογισμός ναι μεν καταψηφίστηκε αλλά αφού έγινε χρήση του νόμου Θεοδωρικάκου εγκρίθηκε κατά… μειοψηφία.

20221220 173238

Τον προϋπολογισμό καταψήφισαν οι παρατάξεις του Νίκου Σταυρογιάννη, του Βασίλη Κυριακάκη, του Θωμά Στάικου και του Γιώργου Δελιχά, ενώ η παράταξη του Παναγιώτη Στασινού ψήφισε λευκό. Καταψήφισαν τον προϋπολογισμό οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι Νίκος Παπουτσάς, Δημήτρης Κυρίτσης και Μιχάλης Κορδολεμης ενώ κατά ψήφισε και η Αμαλία Ποντίκα η οποία μάλιστα διεγράφη αμέσως από τον δήμαρχο Λαμιέων Θύμιο Καραΐσκο.

Έκρηξη του Κώστα Σταυρογιαννη

Σημειωτέον λίγη ώρα μετά ο πρώην αντιδήμαρχος του Δήμου Λαμιέων και δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας Κώστας Σταυρογιάννης εξεμάνη για τον τρόπο παρουσίασης των τεχνικών ζητημάτων του σοβαρου θέματος της πανελλήνιας έκθεσης Λαμίας έχοντας σοβαρές ενστάσεις για τον τρόπο που ήρθε στο σώμα το ζήτημα εκτός ημερήσιας. (Σε λίγο περισσότερα).

Εικονα διάλυσης

Σε κάθε περίπτωση οι εικόνες που καταγράφηκαν το βράδυ της Τρίτης στη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Λαμίας φανερώνουν πολύ σοβαρά προβλήματα στην παράταξη της πλειοψηφίας του δημάρχου λαμιέων Θύμιου Καραΐσκου η οποία πλέον δεν έχει και την πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο με τα διαλυτικά στοιχεία τα οποία παρουσιάστηκαν και στην συγκεκριμένη συνεδρίαση να αποτυπώνουν το τι θα επακολουθήσει. Αναμφίβολα η δημοτική αρχή από δω και στο εξής και μετά την διαγραφή της Αμαλίας Ποντικα (η οποία θα ολοκληρωθεί σύντομα μιας και απομένει και το τυπικό σκέλος ) αλλά και την διαφαινόμενη ανεξαρτητοποίηση του Κώστα Σταυρογιάννη από την “Περήφανη Πόλη” είναι δεδομένο ότι θα προκύψουν σοβαρά ζητήματα ακυβερνησίας στον Δήμο Λαμιέων.

Δειτε το σχετικό βίντεο από το lamianow.gr

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%