Νέα

Δυσοίωνο το μέλλον για τους οδηγούς φορτηγών και για την ελληνική μεταφορά με τις αλλαγές που έρχονται

today15/12/2022 39

Φόντο
share close

Δυσοίωνο το μέλλον για τους οδηγούς φορτηγών και για την ελληνική μεταφορά με τις αλλαγές που έρχονται…

Ο Πρόεδρος του κλάδου στη Φθιώτιδα, Απόστολος Αγγελακόπουλος, τόνισε στον Lamia Polis 87,7, ότι οι αλλαγές που πρέπει να κάνουν στα φορτηγά τους είναι οικονομικά ασύμφορες, ενώ σύμφωνα με τις εξελίξεις σε 5 χρόνια θα χρειαστεί να κάνουν και νέες αλλαγές.

“Είμαστε μετέωροι”, είπε χαρακτηριστικά, ενώ το θέμα συζητήθηκε στην συνδιάσκεψη μεταφορών λαμβάνοντας αρνητικές απαντήσεις για οποιαδήποτε οικονομική βοήθεια.

“Εάν δεν υπάρξουν υποδομές για βιομηχανίες και εργοστάσια στην Λαμία τότε ο κλάδος θα περάσει πολύ δύσκολες στιγμές”, κατέληξε.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Written by: Lamiapolis

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Ο Π. Παπαϊωάννου για τις κατασχέσεις στη Λαμία: “Μεσσίας ο δήμαρχος; – Οι υπάλληλοι ενεργούν χωρίς να ενημερώνουν την πολιτική ηγεσία;”

Νέα

Ο Π. Παπαϊωάννου για τις κατασχέσεις στη Λαμία: “Μεσσίας ο δήμαρχος; – Οι υπάλληλοι ενεργούν χωρίς να ενημερώνουν την πολιτική ηγεσία;”

Για τα απανωτά τηλεφωνήματα και τις αγωνιώδης ερωτήσεις που δέχεται από χθες από δημότες της Λαμίας που είδαν ξαφνικά άδειους τους λογαριασμούς τους στις τράπεζες μίλησε στον LamiaPolis ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου. “Εχω ακούσει για τουλάχιστον 1700 δημότες που κατασχέθηκαν χρήματα από τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς για οφειλές στον Δήμο. Κάποιοι μάλιστα δεν είχαν ιδέα ότι χρωστούσαν. Θέλουν να μας πείσουν ότι παραμονές των γιορτών μία υπάλληλος ξύπνησε στραβά ένα πρωί και […]

today15/12/2022 79

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%