Νέα

Δήμος Μακρακώμης: Εγκαίνια του ΚΕΠ Υγείας το Σαββατοκύριακο 28-29 Ιανουαρίου – Οι ημερίδες που πραγματοποιηθούν

today18/01/2023 35

Φόντο
share close

Το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Ιανουαρίου 2023 ο Δήμος Μακρακώμης θα πραγματοποιήσει δύο ημερίδες με γνώμονα την πρόληψη και θα εγκαινιάσει το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Μακρακώμης.

Πρόκειται  για ένα λογισμικό που θα εγκατασταθεί και  οι πολίτες που θα εγγραφούν θα λαμβάνουν μηνύματα ενημέρωσης  για τις εξετάσεις που πρέπει να κάνουν , εξηγεί ο γιατρός και πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μακρακώμης χρήστος Τσελέπης. Παράλληλα  θα  ενημερώνονται για την πρόληψη και την αντιμετώπιση 11 ασθενειών

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Written by: Lamiapolis

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Γιώργος Κοτρωνιάς: "Να ενταχθεί στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας το έργο μετεγκατάστασης του Τμήματος των Γενικών Αρχείων του Κράτους Φθιώτιδας"

Νέα

Γιώργος Κοτρωνιάς: “Να ενταχθεί στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας το έργο μετεγκατάστασης του Τμήματος των Γενικών Αρχείων του Κράτους Φθιώτιδας”

Να ενταχθεί στο  Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας  το έργο  της μετεγκατάστασης και του ψηφιακού εκσυγχρονισμού του Τμήματος των Γενικών Αρχείων του Κράτους Φθιώτιδας, προτείνει ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κοτρωνιάς.  Με επιστολή του προς την υπουργό Παιδείας , τον Περιφερειάρχη Στερεάς και το Δήμαρχο Λαμιέων, ο Βουλευτής του Νομού ζητά να γίνει μια συντονισμένη προσπάθεια.

today18/01/2023 11

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%