Νέα

Δημήτρης Σούρας στον Lamia Polis 87,7: “Εμμονική η 39χρονη που σκότωσε τον Σάκη. Τον δολοφόνησε με μανία” (video)

today28/01/2024 18

Φόντο
share close

Τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας του 43χρονου Σάκη που δολοφονήθηκε στη Χαλκίδα αναλαμβάνει ο γνωστός ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας.

“Η δράστης ήταν εμμονική, τον σκότωσε με μανία. Αφησε μια νέα γυναίκα χήρα, διέλυσε μια δεμένη οικογένεια. Κάποτε θα πρέπει να τελειώνουμε με την ατιμωρισία. Δίνει το πράσινο φως σε διαταραγμένους ή ψυχικά ασθενείς ανθρώπους να αφαιρούν ζωές. Εχουν ευθύνες και οι οικογένειες που αδιαφορούν για το πρόβλημα ή το κρύβουν κάτω από το χαλί” δηλώνει στον LamiaPolis 87,7 ο κ. Σούρας προσθέτοντας πως η πολιτεία θα πρέπει να επανεξετάσει τους νόμους.

«Πρέπει να φανεί όλη η αλήθεια. Αν τα πράγματα είναι όπως πιστεύω ότι είναι, θα φανεί μια αλήθεια τελείως διαφορετική και μια αλήθεια που θα μας βάλει να σκεφτούμε. Μια πραγματική αλήθεια, δεν θα είναι μόνο λόγια».

Την Δευτέρα ο κ. Σούρας θα αναλάβει και επίσημα τον ρόλο του τεχνικού συμβούλου της οικογένειας του 43χρονου ξυλουργού και μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να συναντήσει από κοντά την δράστιδα.

«Εγώ θα πάω μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα ως πραγματογνώμων ψυχίατρος να δω από κοντά την 39χρονη και θα μιλήσουμε αναλυτικά. Έχω μπούσουλα πάνω στον οποίο βασίζομαι γιατί έχω μάθει πάρα πολλές λεπτομέρειες από τις οικογένειες που γνωρίζονται χρόνια». Προσθέτει δε ότι «δεν είναι κάτι στα καλά του καθουμένου. Γνωρίζονται παιδιόθεν, έμεναν στο ίδιο χωριό.

“Έχω μιλήσει και με άλλους ανθρώπους του χωριού και έχω συλλέξει ήδη πολλά στοιχεία και πάω προετοιμασμένος να πάρω το ιστορικό της υπόθεσης από την κατηγορούμενη, να δούμε που θα οδηγηθεί αυτή η ιστορία», με τον γνωστό ψυχίατρο να καταλήγει στο ότι «θα βγει μια άλλη αλήθεια, πολύ πιο σημαντική».

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%