Νέα

Δημιουργία Αστεροσκοπείου-Πλανηταρίου “Διονύσης Σιμόπουλος” στον Δήμο Πύργου

today29/12/2022 18

Φόντο
share close

Υπογράφηκε προγραμματική σύμβαση, μεταξύ του Δήμου Πύργου και του ΕΛΚΕ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για “Δημιουργία Αστεροσκοπείου-Πλανηταρίου “Διονύσης Σιμόπουλος” στον Δήμο Πύργου”, προϋπολογισμού αξίας 198.400 ευρώ. 

Δώσαμε την εμπειρία μας και τα φώτα μας στον Δήμο Πύργου, ο οποίος έχει ενθουσιαστεί με το αστεροσχολείο Υπάτης και θέλησε να δημιουργήσει και ένα δικό του αντίγραφο της Υπάτης, τονίζει στον Lamia Polis 87,7 ο καθηγητής και υπεύθυνος του αστεροσχολείου Φάνης Σμάνης, σημειώνοντας ότι θα υπάρχει συνεργασία στον τομέα της έρευνας.

Written by: Lamiapolis

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Αιμοδοσία: Δέκα λεπτά είναι αρκετά για να σώσουν μια ζωή

Νέα

Αιμοδοσία: Δέκα λεπτά είναι αρκετά για να σώσουν μια ζωή

Η ανάγκη για αίμα είναι πάντα επίκαιρη, τόνισε στον Lamia Polis ο διευθυντής του αιμοτολογικού τμήματος Γιάννης Ξυνοτρούλας, καλώντας παράλληλα όλους τους πολίτες να αφιερώσουν δέκα λεπτά από την ζωή τους για να δώσουν αίμα. Αναφέρθηκε στον 27χρονο που τραυματίστηκε σε τροχαίο στον Δομοκό και ο οποίος βρίσκεται πλέον αιματολογικά εκτός κινδύνου, λόγω της ανταπόκρισης των πολιτών. https://www.mixcloud.com/Lamiapolis/δελτίο-ειδήσεων-συν-γιάννης-ξυνοτρούλας-28122022/

today29/12/2022 17

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%