Νέα

Dentist Pass: Ξεκινούν οι αιτήσεις – Μ. Πρέντζας στον Lamia Polis: “Στόχος η προληπτική οδοντριατρική για παιδιά” (audio)

today25/05/2023 15

Φόντο
share close

Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για το Dentist Pass.

Πρόκειται για το προληπτικό πρόγραμμα οδοντιατρικής για όλα τα παιδιά από 6 έως 12 ετ΄ών.

Όπως εξήγησε ο οδοντίατρος Μάκης Πρέντζας στον Lamia Polis 87,7, το πρόγραμμα αποσκοπεί στην βελτιστοποίηση της ποιότητας της προληπτικής οδοντριατρικής για παιδιά, καθώς και την εμπέδωση της φιλοσοφίας της προληπτικής οδοντιατρικής και της ενημέρωσης γονέων και παιδιών, για την ανάγκη της επιμελούς φροντίδας της στοματικής υγιεινής.

Ο κάθε δικαιούχος μπορεί να απευθύνεται στον γιατρό του.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Written by: Lamiapolis

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας: Αποκαλύφθηκε ένας μυκηναϊκός θολωτός τάφος – Ε. Καράντζαλη: “Υπήρχε μυκηναϊκή εξουσία στην περιοχή” (audio)

Νέα

Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας: Αποκαλύφθηκε ένας μυκηναϊκός θολωτός τάφος – Ε. Καράντζαλη: “Υπήρχε μυκηναϊκή εξουσία στην περιοχή” (audio)

Μία σπουδαία ανακάλυψη έφερε στο φως η σωστική έρευνα της Εφορείας Αρχαιοτήτων Φθιώτιδας και Ευρυτανίας στην Κοινότητα Τιθρωνίου του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας. Στον αρχαιολογικό χώρο του Αρχαίου Τεθρωνίου αποκαλύφθηκε ένας μυκηναϊκός θολωτός τάφος σε αρκετά καλή κατάσταση και σύμφωνα με την προισταμένη της εφορείας αρχαιοτήτων Έφη Καράντζαλη, η οποία μίλησε στον Lamia Polis 87,7, η ανακάλυψη δείχνει ότι υπήρχε μυκηναϊκή εξουσία στην περιοχή ισχυρών οικογενειών . Ο χώρος αναμένεται να γίνει προσβάσιμος  για όους σε συνεργασία με τον […]

today25/05/2023 123 1

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%