Νέα

Δεν ψήφισε τον προϋπολογισμό της Περιφέρειας Στερεάς η Περιφερειακή Παράταξη “Πατρίδα μας η Στερεά”

today15/12/2022 30

Φόντο
share close

Δεν ψήφισε τον προϋπολογισμό της Περιφέρειας Στερεάς η Περιφερειακή Παράταξη “Πατρίδα μας η Στερεά”, όπως και το σύνολο της αντιπολίτευσης.

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Νίκος Μπέτσιος, δήλωσε στον Lamia Polis 87,7, πως ο προϋπολογισμός που κατατέθηκε είναι αναπτυξιακός και διαχειριστικός.

Για το θέμα της απόφασης του ΣΤΕ, σχετικά με τα όσα φέρνει για την Περιφέρειας, εξέφρασε επιφυλάξεις, ότι είναι πλασματική η πλειοψηφία όπως εκφράζεται τώρα στις επιτροπές και τάχθηκε υπέρ μιας νέας συγκρότησης με βάση τους κανόνες της απλής αναλογικής.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Written by: Lamiapolis

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Δυσοίωνο το μέλλον για τους οδηγούς φορτηγών και για την ελληνική μεταφορά με τις αλλαγές που έρχονται

Νέα

Δυσοίωνο το μέλλον για τους οδηγούς φορτηγών και για την ελληνική μεταφορά με τις αλλαγές που έρχονται

Δυσοίωνο το μέλλον για τους οδηγούς φορτηγών και για την ελληνική μεταφορά με τις αλλαγές που έρχονται... Ο Πρόεδρος του κλάδου στη Φθιώτιδα, Απόστολος Αγγελακόπουλος, τόνισε στον Lamia Polis 87,7, ότι οι αλλαγές που πρέπει να κάνουν στα φορτηγά τους είναι οικονομικά ασύμφορες, ενώ σύμφωνα με τις εξελίξεις σε 5 χρόνια θα χρειαστεί να κάνουν και νέες αλλαγές. "Είμαστε μετέωροι", είπε χαρακτηριστικά, ενώ το θέμα συζητήθηκε στην συνδιάσκεψη μεταφορών λαμβάνοντας […]

today15/12/2022 39

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%