Νέα

Δείτε την “εκρηκτική” συνέντευξη του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στον Πάνο Κατσώνη

today25/04/2024 21

Φόντο
share close

Εκρηκτικός και χειμαρρώδης ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, φιλοξενήθηκε χθες στον LamiaPolis 87,7 και την εκπομπή του Πάνου Κατσώνη “Ανοσία στην ανοησία”, για όλους και για όλα…

Πολιτικοί, πολίτες, μεγαλοεπιχειρηματίες, δικαιοσύνη, μπήκαν στο “στόχαστρο” με τον γνωστό δημοσιογράφο να καυτηριάζει τα κακώς κείμενα.

“Οι πολιτικοί είναι υπάλληλοι των μεγαλοεπιχειρηματιών που χρηματοδοτούν την προεκλογική τους εκστρατεία. Οι πολίτες με τα κατάλοιπα της νοοτροπίας που άφησε η τουρκοκρατία, λειτουργούν ως υποτακτικοί στους πολιτικούς με αντάλλαγμα το ρουσφέτι και το μπαξίσι.. Στα 60 μου χρόνια και ενώ δεν υποστηρίζω κανένα ελληνικό κόμμα σκέφτηκα να γίνει μια προσπάθεια με 1500 “ταλιμπάν”, ανθρώπους δηλαδή δυναμικούς, απαγκιστρωμένους από τα κόμματα, να διεκδικήσουν χώρο στην πολιτική να φέρουν έναν νέο αέρα…”

“Ο Τσίπρας έχασε για δύο λόγους. Εκτός του δημοψηφίσματος που έκανε το ΟΧΙ…ΝΑΙ, την τραγωδία στο Μάτι και τους χειρισμούς του στο ευαίσθητο θέμα της ΜακεδονίαςΤο ίδιο θα συμβεί και με τον Μητσοτάκη. Βίοι παράλληλοι. Θα χάσει για την συγκάλυψη στα Τέμπη και τον γάμο των ομόφυλων…

“Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, μίλησε ακόμη για την λειτουργία της Δικαιοσύνης που πρέπει να αλλάξει εκ βάθρων ενώ υποσχέθηκε την επόμενη φορά που θα τα πούμε, να είναι από κοντά στο στούντιο του LamiaPolis 87,7, με ένα θέμα φωτιά που ερευνά και θα λειτουργήσει σαν βόμβα μεγατόνων.

Δείτε το video:

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%