Νέα

ΔΕΕΠ Φθιώτιδας: Η ελπίδα νίκησε την απαισιοδοξία και η ενότητα τον διχασμό

today25/05/2023 7

Φόντο
share close

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της ΔΕΕΠ ΝΦΘΙΩΤΙΔΑΣ αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν όλα τα μέλη , στελέχη της οργάνωσης της ΝΔ καθώς επίσης και τους Προέδρους των Δημοτικών Τοπικών οργανώσεων  που προσέφεραν εθελοντικά τις δυνάμεις τους στη διαδικασία του εκλογικού αγώνα με μόνο κίνητρο την πίστη στα ιδεώδη του κόμματος για το καλό του τόπου και της πατρίδας μας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνουμε στους  500 και πλέον εκλογικούς αντιπροσώπους, επόπτες, δικηγόρους υποστήριξης και εκλογικής ετοιμότητας για την ομαδική προσπάθεια.

Η ΔΕΕΠ Φθιώτιδας  συγχαίρει τους έξι υποψηφίους της παράταξης για τον αγώνα που διεξήγαγαν καθόλη την προεκλογική περίοδο, συμβάλλοντας στην υπερψήψιση της Ν.Δ. στην Φθιώτιδα .

Δυστυχώς ο εκλογικός νόμος παρόλο το μεγάλο ποσοστό που εισέπραξε η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στον νομό (44,05%) εξέλεξε έναν Βουλευτή.

Συγχαίρουμε  τον κ.Χρήστο Σταικούρα για την επανεκλογή του .

Η αυτοδυναμία δεν αποτελεί κομματική σκοπιμότητα, αλλά εθνική αναγκαιότητα. Είναι προϋπόθεση για να διασφαλιστεί η σταθερότητα που έχει ανάγκη η χώρα και να μην μπει σε περιπέτειες. Είναι άλλωστε περισσότερο από βέβαιο ότι δεν μπορεί να συγκροτηθεί βιώσιμη κυβέρνηση σε καμιά άλλη περίπτωση πέραν της αυτοδυναμίας της Νέας Δημοκρατίας.

Συνεχίσουμε Ενωμένοι στον αγώνα που ξεκινήσαμε , στις 25 Ιουνίου η Ελλάδα θα έχει Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη και η Φθιώτιδα ισχυρή εκπροσώπηση .

Για την ΔΕΕΠ Ν.ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Σπύρος Κωσταράς

Written by: Lamiapolis

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Γιάννης Σαρακιώτης στο ΣΚΑΪ: «Ένα εκλογικό αποτέλεσμα δεν μπορεί να αμνηστεύσει τα λάθη της Κυβέρνησης της Ν.Δ.»

Νέα

Γιάννης Σαρακιώτης στο ΣΚΑΪ: «Ένα εκλογικό αποτέλεσμα δεν μπορεί να αμνηστεύσει τα λάθη της Κυβέρνησης της Ν.Δ.»

Στην τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ «Αταίριαστοι», με τον Γιάννη Ντσούνο και τον Χρήστο Κούτρα, εμφανίστηκε ο επανεκλεγείς Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία Γιάννης Σαρακιώτης. Όπως αρχικά τόνισε ο κ. Σαρακιώτης: «Στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία διεκδικεί την καλύτερη δυνατή επίδοση. Το 2019, στις Ευρωεκλογές λάβαμε ένα ποσοστό περίπου 23% και ένα μήνα μετά, στις Βουλευτικές Εκλογές, καταφέραμε να το αυξήσουμε κατά 10 μονάδες. Η ήττα ήταν βαριά, αλλά προχωράμε μπροστά καθώς έχουμε μια νέα μάχη σε ένα μήνα. Θα εστιάσουμε στο πρόγραμμά […]

today25/05/2023 195

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%