Νέα

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από το Στρατό, συλλόγους, φορείς και μαθητές στο Δήμαρχο Λαμιέων

today24/12/2022 20

Φόντο
share close

Μηνύματα αγάπης, ελπίδας και αλληλεγγύης μέσα από χριστουγεννιάτικες μελωδίες γέμισε το παλαιό Δημαρχείο Λαμίας στην οδό Σκληβανιώτη από τα κάλαντα που άκουσε ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος μαζί με την εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο για θέματα Πολιτισμού Ευμορφία Ρουποτιά. «Ποδαρικό» στα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα έκανε το βράδυ της Πέμπτης το Λύκειο Ελληνίδων με τις παραδοσιακές φορεσιές «πλημμυρίζοντας» με χαρά και αγαλλίαση το εορταστικό κλίμα.

Το πρωί της Παρασκευής ακολούθησαν κατά σειρά η μπάντα των στρατευμένων από το ΚΕΥΠ Λαμίας, μαθητές του 14ου-20ου Δημοτικού Σχολείου, μαθητές του Εκκλησιαστικού σχολείου Λαμίας, μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου και το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία «ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ» (ΚΔΑΠ ΑμεΑ).

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος μαζί με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργο Κυροδήμο και τον αντιδήμαρχο Παναγιώτη Φώσκολο που έδωσαν το παρών, μοίρασαν δώρα και ευχές για υγεία, ειρήνη και ευτυχία μέσα σε ένα γιορτινό Χριστουγεννιάτικο πνεύμα.

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%