Νέα

Αθώος ο 16χρονος που είχε κατηγορηθεί για πυρκαγιές στον Θεολόγο (video)

today23/10/2023 62

Φόντο
share close

Αθώος κρίθηκε το πρωί της Δευτέρας από το μονομελές δικαστήριο ανηλίκων ο 14χρονος τότε, 16χρονος σήμερα που είχε κατηγορηθεί το 2021 ως υπαίτιος των πυρκαγιών στον Άγιο Ιωάννη Θεολόγο στον δήμο Λοκρών.

, Φθιώτιδα : Αθώος ο 16χρονος που είχε κατηγορηθεί για πυρκαγιές στον Θεολόγο – ΒΙΝΤΕΟ

Υπενθυμίζουμε πως εκείνη την περίοδο μέσα σε διάστημα λίγων ημερών είχαν ξεσπάσει φωτιές στον Θεολόγο και το νεαρό παιδί είχε κατηγορηθεί για αυτές. Η μητέρα του παιδιού μετά και την σημερινή αθωωτική απόφαση προειδοποιεί πως θα καταθέσει αγωγές και μηνύσεις σε εκείνους που είχαν κατηγορήσει άδικα το παιδί της.

“Το παιδί κρίθηκε αθώο. Η αλήθεια πάντα βρίσκει το δρόμο και λάμπει” είπε αρχικά η μητέρα και συνέχισε: Από εδώ και πέρα οι υπεύθυνοι και οι ένοχοι αυτής της υπόθεσης θα τιμωρηθούν όπως αρμόζει στο νομικό δίκαιο θα ασκηθούν μηνύσεις και αγωγές σε αυτούς που μας βλάψανε μας συκοφαντήσαν. Δύο χρόνια και 2 μήνες περάσαμε ένα μαρτύριο σαν οικογένεια. Όλη η τοπική κοινωνία ήταν εναντίον μας. Το παιδί πέρασε άσχημα στο σχολείο, εδέχθη μπουλινγκ…” ανέφερε μεταξύ άλλων η κυρία Ντουσιώτη.

Ικανοποιημένοι από την απόφαση της δικαιοσύνης οι συνήγοροι της οικογένειας, Γιώργος Δούμας και Κώστας Ζεκεντές“Σήμερα έλαβε τέλος μια ταλαιπωρία για το παιδί αυτό. Ένα παιδί που λοιδορώθηκε, κατηγορήθηκε και άδικα ταλαιπωρήθηκε μέχρι και σήμερα” είπε ο κ. Ζεκεντές για να συμπληρώσει ο κ. Δούμας. Ευχαριστώ θερμά σήμερα την ελληνική δικαιοσύνη στην οποία αποβλέπουμε εμείς οι πολίτες. Δεν είναι δυνατόν να σύρονται ενώπιον του εδωλίου ανήλικοι με σοβαρότατες κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα”.

, Φθιώτιδα : Αθώος ο 16χρονος που είχε κατηγορηθεί για πυρκαγιές στον Θεολόγο – ΒΙΝΤΕΟ

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%