Νέα

Απόστολος Γκλέτσος στον Lamia Polis: “Αλέξη, με δάκρυα στα μάτια σε παρακαλώ γύρνα στην ηγεσία – Η κυβέρνηση θα καταρρεύσει χωρίς Τσίπρα” (audio)

today03/07/2023 15

Φόντο
share close

Με εμφανή συγκίνηση στην διάρκεια συνέντευξης του στον LamiaPolis 87,7 ο Απόστολος Γκλέτσος, καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να ξανασκεφτεί το θέμα της υποψηφιότητας του για την αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ, όχι μόνο για το κόμμα που κατάφερε να οδηγήσει από το 3% στην εξουσία, αλλά και για την Ελλάδα, που χρειάζεται μια ισχυρή αντιπολίτευση και τους Έλληνες που αγαπούν τον Αλέξη Τσίπρα, ακόμη και αν δεν τον ψήφισαν…

“Αν ο Μητσοτάκης ήταν πολιτικό ον με ταλέντο, θα έπαιρνε κρυφά τηλέφωνο τον Αλέξη Τσίπρα και θα ζητούσε να παραμείνει στην αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ. Αν ο Μητσοτάκης ήταν ταλαντούχος πολιτικός, για να μην έχει πρόβλημα στην κυβέρνηση του, που αποτελείται από ένα συνοθύλλευμα μισθοφόρων από το ΠΑΣΟΚ και του ΛΑΟΣ που μάλιστα τον έβριζαν με αγοραίο τρόπο στο παρελθόν, θα ήθελε μια δυνατή αντιπολίτευση. Δεν υπάρχει αντιπολίτευση χωρίς τον Αλέξη Τσίπρα. Η κυβέρνηση θα καταρρεύσει σε λίγο διάστημα…” αναφέρει χαρακτηριστικά ο Απόστολος Γκλέτσος.

Οσον αφορά στην προσπάθεια ανανέωσης του ΣΥΡΙΖΑ, ο Απόστολος Γκλέτσος καταθέτει την άποψη πως ένα κόμμα όπου υπάρχουν τόσες πολλές γνώμες, τόσες πολλές συνιστώσες, τόσες τάσεις, δεν “καθαρίζεται” εύκολα.

“Ολοι είναι με βγαλμένα μαχαίρια και τσεκούρια. Ο καταλύτης, η συγκολητική ουσία για τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι μόνο ο Αλέξης Τσίπρας. Κανείς άλλος δεν μπορεί να φτουρήσει…” τονίζει στην συνέχεια ο Απόστολος Γκλέτσος.

Οσον αφορά στους διεκδικητές της αρχηγίας του ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνει ότι θα πρέπει πρώτα να μιλήσουν, να παρουσιάσουν το βιογραφικό, το έργο και τις δεσμεύσεις τους για την επόμενη ημέρα, προσθέτει ωστόσο ότι ουδείς άλλος πλην του Τσίπρα δεν διαθέτει την εμπειρία.

“Οπως και να έχουν οι εξελίξεις εγώ θα παραμείνω στον ΣΥΡΙΖΑ ως μέλος, ως… κωπηλάτης. Και θα λέω πάντα την γνώμη μου με σθένος και ειλικρίνια.

Βάζω πάνω από τον ΣΥΡΙΖΑ την Ελλάδα. Για αυτό χρειαζόμαστε στην ηγεσία τον Αλέξη Τσίπρα. Τον πιο μπαρουτοκαπνισμένο πολιτικό της χώρας μετά την μεταπολίτευση, τον ηγέτη που έχει φάει πολιτικό ξύλο όσο κανείς…” υπογραμμίζει ο Απόστολος Γκλέτσος ενώ αναφερόμενος στο δικό του πολιτικό μέλλον, υπογραμμίζει πως οι εθνικές εκλογές δεν έχουν σχέση με την αυτοδιοίκηση και δεν επηρρεάζουν την κάθοδο του ως υποψηφίου αντιπεριφεριάρχη στην Στερεά Ελλάδα.

Κλείνοντας την συνέντευξη, ο Απόστολος Γκλέτσος στέλνει μήνυμα στον Αλέξη Τσίπρα…

“Αλέξη, καταλαβαίνω ότι στοχοποιήθηκες όσο κανείς, ότι προδόθηκες ακόμη και από συντρόφους σου, όμως είσαι παλλικάρι, είσαι γενναίος, η Ελλάδα σε χρειάζεται”

“Με δάκρυα στα μάτια παρακαλώ να θέσει ξανά υποψηφιότητα. Για το κόμμα του. Το κόμμα που ο Τσίπρας έφτιαξε, αφού το πήρε με 3% και το οδήγησε στην εξουσία.”

“Αλέξη, εσένα αγαπάει ο κόσμος. Ακόμη και αυτοί που δεν σε ψήφισαν. Μέσα στο θυμικό τους εσένα έχουν…”

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%