Νέα

Αποστολία Τζιβάρα: Η Απόφοιτος Ρωσικής Φιλολογίας από τη Λαμία στον Lamia Polis 87,7

today28/12/2022 144

Φόντο
share close

Αποστολία Τζιβάρα: Η Απόφοιτος Ρωσικής Φιλολογίας από τη Λαμία, μίλησε στον Lamia Polis 87,7 για την ανάγκη να βρεθεί εκτός του τόπου καταγωγής της για να μπορέσει να βρει δουλειά πάνω στον τομέα που είχε σπουδάσει. 

“Στο αντικείμενό μου σίγουρα δεν μπορούσα να βρω δουλειά, δούλευα στο κομμάτι της πώλησης για περίπου 4 χρόνια. Το μόνο που κατάφερα να βρω είναι σε ένα φροντιστήριο στο οποίο όμως δούλευα μόνο δύο ώρες τη Ρωσική Γλώσσα. Εξ’ολοκλήρου δεν μπορούσα να ασχοληθώ επαγγελματικά, μόνο όταν κάποιος κάνει αρκετές ώρες μαθήματα μέσα στην εβδομάδα. Αλλά σίγουρα όχι σαν μία δουλειά την οποία μπορεί να την έχει κανονικά μέσα στην εβδομάδα”, σχολίασε στον “αέρα” του Lamia Polis.

Η ίδια μιλώντας για το γεγονός ότι δεν μπορούσε να μείνει στον δικό της τόπο για να εργαστεί, ανέφερε στο Δελτίο Ειδήσεων του Lamia Polis 87,7: “Σίγουρα είναι πάρα πολύ δύσκολο αυτό το κομμάτι καθώς θεωρώ ότι όλοι οι νέοι θα ήθελαν ιδανικά να μένουν στον τόπο καταγωγής τους. Κι εγώ ιδανικά αυτό θα ήθελα, να είμαι και κοντά στους γονείς μου και στους δικούς μου ανθρώπους. Ενώ το πάλεψα πάρα πολύ εδώ, κάποια στιγμή σίγουρα κουράστηκα, εννοώ αισθάνθηκα πολύ μεγάλη πίεση που έκανα δουλειές που δεν συσχετίζονταν με το αντικείμενό μου, οπότε πήρα την απόφαση να φύγω για την Αθήνα συγκεκριμένα όπου ζω τώρα και δουλεύω πάνω σε ένα αντικείμενο όπου είναι οι μεταφράσεις, που είναι ένα κομμάτι των σπουδών μου”.

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%