Νέα

Από την Λαμία στην… Ιρλανδία / Ο “Tolis in Ireland” μας μιλά για τις βασικές διαφορές ζωής – με πόσα αμείβεται, πως πήρε στεγαστικό κ.α…

today08/07/2024 8

Φόντο
share close
O Απόστολος Ηρακλέους έχει μεταναστεύσει εδώ και 6 χρόνια από την Ελλάδα στην Ιρλανδία. Έξι χρόνια και όπως μας λέει έχει αλλάξει η ζωή του στο 100% βελτιώνοντας απόλυτα το βιοτικό του επίπεδο. Μια εντελώς διαφορετική καθημερινότητα. Μια καθημερινότητα όπου δεν σε απασχολεί η ακρίβεια στον ακραίο βαθμό που σε απασχολεί στην Ελλάδα.

Σε μια χώρα όπου ο μισθός του είναι σχεδόν πενταπλάσιος από αυτόν που λάμβανε στην χώρα μας, την στιγμή που εργαζόταν στον τομέα της Υγείας. Όπως μας είπε χαρακτηριστικά το σύστημα υγείας της Ιρλανδίας με αυτό της Ελλάδας έχει πολύ μεγάλες διαφορές, ενώ αναφέρθηκε και στο πόσο εύκολα έλαβε στεγαστικό δάνειο κάνοντας τα πάντα από το ίντερνετ δίνοντας ένα ποσό μόλις 15.000 (περίπου ευρώ) για να αποκτήσει ένα σπίτι 130 τετραγωνικών την στιγμή που του χορηγήθηκε δάνειο 350.000 ευρώ και το κράτος τον επιδότησε με σχεδόν 30.000 ευρώ.

https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2024/03/Iamia-Now-01-1-2-1-scaled.jpg
Εικόνα από το Δουβλίνο

Σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στον Πάνο Κατσώνη που βρισκόταν στο Studio του Lamia Polis 87.7 στην Λαμία Αποστόλης Ηρακλεους (Tolis in Ireland στο Tik-Tok) από την Ιρλανδία ανέλυσε όλες οι βασικές διαφορές της μιας χώρας από την άλλη και πολλές λεπτομέρειες για κάποιον που έχει βάλει στο μυαλό του να αποχωρήσει από την ομορφότερη χώρα του κόσμου, την Ελλάδα, με σκοπό την μετανάστευση στην Ιρλανδία και αναζητά πληροφορίες.

https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2024/03/Iamia-Now-01-1-2-1-scaled.jpg
Εικόνα από το Δουβλίνο

Δείτε την συνέντευξη

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%