Νέα

Αντίθετος στο να ψηφίσει το Νομοσχέδιο για τους ομόφυλους ο βουλευτής Ν.Δ Φθιώτιδας, Γιώργος Κοτρωνιάς

today18/01/2024 106

Φόντο
share close

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ρεπορτάζ του lamianow.gr ο βουλευτής της Ν.Δ στην Φθιώτιδα, Γιώργος Κοτρωνιάς αναμένεται να βρίσκεται στο κομμάτι της κοινοβουλευτικής ομάδας της Ν.Δ η οποία είναι αντίθετη στο σύνολο του νομοσχεδίου για τους ομόφυλους, χωρίζοντας το μάλιστα σε δύο άξονες.

Όπως δήλωσε και δημοσίως “…όταν έρθει η ώρα θα δω πως θα εκφραστώ”. Κατά τις ίδιες πηγές λοιπόν ο κ. Κοτρωνιάς αναμένεται ή να απέχει της διαδικασίας ή να καταψηφίσει το νομοσχέδιο.

“Να πω ότι το νομοσχέδιο χωρίζεται σε 2 άξονες. Ο ένας άξονας είναι ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών και το άλλο είναι η τεκνοθεσία. Ήδη η πολιτεία έχει φροντίσει να στηρίξει με πάρα πολλούς νόμους τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών. Σε ότι αφορά την υιοθεσία είναι ένα πολύσυνθετο θέμα. Όμως εγώ προσωπικά έχω εκφράσει και δημόσια την άποψη μου ότι η παράδοση και η ιστορία θέλει τα παιδιά να μεγαλώνουν με πατέρα και με μητέρα. Αυτή είναι μια θέση προσωπική που την στηρίζω. Είμαι ανοιχτός σε οποιαδήποτε άλλη πρόταση όμως ένα παιδί να μην στερηθεί του δικαιώματος να έχει έναν νόμιμο γονέα” δήλωσε τις προάλλες στον Lamia Polis 87.7.

Σημειωτέον ισχυρές είναι οι αντιδράσεις αρκετών μελών της Κ.Ο της Ν.Δ και ειδικά των βουλευτών εκείνων που προέρχονται από την επαρχία. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν αποκλείεται να ξεπεράσουν και τους 50 εκείνοι που θα απέχουν της διαδικασίας ή θα καταψηφίσουν το νομοσχέδιο…

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%