Νέα

Ανακοίνωση του Τμήματος Δημοτικής Κατάστασης του Δήμου Καμένων Βούρλων

today29/12/2022 12

Φόντο
share close

Ανακοίνωση του Τμήματος Δημοτικής Κατάστασης του Δήμου Καμένων Βούρλων.

Το Τμήμα Δημοτικής Κατάστασης του Δήμου Καμένων Βούρλων ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο της αρχής της διαφάνειας οι αιτήσεις των δημοτών, οι σχετικές με την αστική κατάσταση των πολιτών, όπως η έκδοση πιστοποιητικών σχετικών με μεταδημότευση, μόνιμη κατοικία και πολιτικό γάμο, καθώς και ληξιαρχικών πράξεων (ελληνικών και πολύγλωσσων) θα ενεργούνται εφεξής μέσω του gov.gr για τη διασφάλιση της ποιότητας των υπηρεσιών και των προσωπικών δεδομένων.

Οι αιτήσεις εισέρχονται στον Δήμο, μέσα από τις θυρίδες του Δήμου Καμένων Βούρλων διαμέσω της εφαρμογής gov.gr και δύνανται να διεκπεραιώνονται ψηφιακά από την Υπηρεσία προς όφελος του πολίτη.

Written by: Lamiapolis

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Στυλίδα: Τους επιτυχόντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση βράβευσε ο Δήμος

Νέα

Στυλίδα: Τους επιτυχόντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση βράβευσε ο Δήμος

Τους μαθητές που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, στις πανελλαδικές εξετάσεις του 2022, τίμησε ο Δήμος Στυλίδας  χθες το απόγευμα, 28 Δεκεμβρίου 2022, στην τελετή βράβευσης που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο.  Ως ελάχιστη αναγνώριση της μεγάλης προσπάθειας που κατέβαλαν οι μαθητές για να πετύχουν τον στόχο τους, η Δήμαρχος Στυλίδας μαζί με τους Αντιδημάρχους κ.κ Χρήστο Αλεξίου και Ευάγγελο Μπούρχα, τη δημοτική σύμβουλο κ. […]

today29/12/2022 17

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%