Νέα

Ανακοινώνει ψηφοδέλτιο και καταγγέλλει αντίπαλο συνδυασμό ο Απόστολος Γκλέτσος! (Audio)

today29/07/2023 204

Φόντο
share close

Ο Απόστολος Γκλέτσος θα στηριχθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς, μετά τις αποφάσεις της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος.

Ο κ. Γκλέτσος, μιλώντας στον Lamia Polis 87,7 εξέφρασε την ικανοποίησή του, δηλώνοντας ότι “εγώ και ο συνδυασμός μου, σηκώνουμε τη σημαία της αυτοδιοίκησης, μακριά όμως από κομματικές δεσμεύσεις”.

Ανακοίνωσε ότι μέχρι την επόμενη Τετάρτη, θα ανακοινώσει ένα μεγάλο μέρος του συνδυασμού του και κατήγγειλε τον κύριο αντίπαλο συνδυασμό, ότι παρενοχλεί τους Υποψήφιούς του με στόχο να μην κατέβουν στις εκλογές.

Ακούστε τη συνέντευξη του Απόστολου Γκλέτσου στον Lamia Polis 87,7:

Διαβάστε την ανάρτηση του Απόστολου Γκλέτσου μετά την στήριξη που πήρε η υποψηφιότητα του από την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.

Διαβάστε σχετικά

Στερεοελλαδίτισσες και Στερεοελλαδίτες σας ακούω.

Ακούω τις φωνές όλων σας. Ακούω τις δυσκολίες και τις ανησυχίες σας, μα κυρίως ακούω την ελπίδα σας.

Θέλω να σας απευθυνθώ, αλλά δεν έχω καμία διάθεση να γίνω ίδιος με τους υπόλοιπους.

Δεν πρόκειται να σας υποσχεθώ ούτε πως θα σας φτιάξω σπουδαία έργα, όπως σας υπόσχονται οι πολιτικοί μου αντίπαλοι, ούτε και θα σας τάξω ότι θα σας εξυπηρετήσω προσωπικά, όπως υπόσχεται η διοίκηση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, σαν τους παλιούς κομματάρχες.

Δεν επιδιώκω ν’ αποσπάσω αργυρώνητους επαίνους για τη διοικητική και ρητορική μου δεινότητα. Επιδιώκω απλώς να ακούσετε αυτά που θα σας πω, να μπω μέσα στις καρδιές σας, να μου ανοίξετε τα σπίτια σας, να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα της Περιφέρειας και ΜΑΖΙ να δημιουργήσουμε μία αναπτυξιακή πορεία, που θα είναι για τους πολλούς και όχι για τους λίγους.

Θέλω απλά να εμπιστευτείτε τα καθαρά μας χέρια για την διοίκηση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, να μας εμπιστευτείτε να αλλάξουμε την καθημερινότητά σας και μαζί να καταφέρουμε να μην χαθεί καμία ευκαιρία για τα παιδιά μας.

Δοκιμάστηκα σε αιρετές θέσεις ευθύνης. Ως Δήμαρχος Στυλίδας, εκτός από την πλούσια αυτοδιοικητική εμπειρία που αποκόμισα, κατάφερα να συνεχίζω να μπορώ να σας κοιτάω στα μάτια, να διαμένω στο ίδιο σπίτι που διέμενα πριν αναλάβω την διοίκηση του Δήμου, φτωχότερος από όταν ανέλαβα.

Αυτό που στην Αρχαία Ελλάδα ήταν υποχρεωτικό.

Αυτό που σήμερα είναι εξαίρεση.

Αφού μεταπολιτευτικά την τύχη των ζώων μας έχουν αναλάβει συγκεκριμένες «οικογένειες», θυμίζοντας τις βασιλικές δυναστείες που ανέβαλαν τις τύχες της χώρας μετά την Επανάσταση του 1821.

Θα ανεχτούμε για πολύ ακόμη την «Οικογένεια» να διοικεί εξ αποστάσεως;

Θα ανεχτούμε για πολύ ακόμη τις ζωές μας να τις ορίζουν άνθρωποι, που δεν έχουν μπει σε λεωφορείο, δεν έχουν ζήσει στο νοίκι, που δεν ξέρουν πως καλλιεργείται ένα στρέμμα χωράφι, που δεν έχουν αγχωθεί για το πώς θα βγει ο μήνας και που κυρίως δεν έχουν ζήσει και ούτε θα ζήσουν ΠΟΤΕ σε μία πόλη ή χωριό της Στερεάς Ελλάδας;

Θα ανεχτούμε να χάνονται σωρηδόν οι ευκαιρίες ανάπτυξης, για να εξυπηρετούνται τα συμφέροντα μιας ολιγαρχικής ελίτ;

Θα ανεχτούμε να καίγονται τα σπίτια μας, τα δάση μας και να μην υπάρχει ένας να αναλάβει την ευθύνη διά της παραίτησης;

Θα ανεχτούμε παρά-κεντρα να αναλαμβάνουν την ανοικοδόμηση των πυρόπληκτων περιοχών σε αντίθεση με όσα το Σύνταγμα και οι νόμοι προβλέπουν;

Κάθε ΟΧΙ σε καθεμία από τις παραπάνω ερωτήσεις, θα πρέπει να πέσει με κρότο στην κάλπη του Οκτωβρίου.

Δώστε μας την δύναμη να σπάσουμε την μονοκρατορία.

Δώστε μας την δύναμη να δημιουργήσουμε ευκαιρίες για εσάς.

Μόνο εμείς μπορούμε, μόνο εμάς φοβούνται.

Με τον άνθρωπο και την φύση στο Επίκεντρο.

Με την Στερεά στο Επίκεντρο.

Απόστολος Γκλέτσος

Υποψήφιος Περιφερειάρχης με την Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση για την Στερεά Ελλάδα

Μεταξύ άλλων ευθύνες στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ για την καταστροφική διαχείριση των Περιφερειακών Εκλογών στη Στερεά Ελλάδα, καταλογίζει ο πρώην Βουλευτής Φθιώτιδας, Δημήτρης Βέττας.

“Με τούτα και με εκείνα οι εκλογές στην Περιφέρεια Στερεάς, φαίνεται πως θα κριθούν από την πρώτη κιόλας Κυριακή”, σημειώνει ο κ. Βέττας και συμπληρώνει: “Όχι εξαιτίας λαθών και παραλείψεων εκείνων που είχαν εκδηλώσει έστω ανεπίσημα ενδιαφέρον -τουλάχιστον αυτοί είχαν το θάρρος να θέσουν τον εαυτό τους στη διάθεση του κόμματος- αλλά εξαιτίας της καταστροφικής διαχείρισης από την πλευρά της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ”.

Ερωτηθείς για το θέμα ο κ. Απόστολος Γκλέτσος, απάντησε ότι ο κ. Βέττας πολύ σύντομα θα διαψευστεί με το χειρότερο τρόπο.

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%