Νέα

Aμφίκλεια: Βίος ανθόσπαρτος με τις “ευλογίες” της Δημάρχου – Πάντρεψε τους φίλους της λίγο πριν καταφτάσουν τα διδυμάκια

today19/08/2023 209

Φόντο
share close

Σε ένα πανέμορφο σκηνικό, στην εμβληματική κρήνη της “Χορευταριάς”, ο Κώστας και η Έφη ένωσαν και επισήμως τις ζωές τους, με πολιτικό γάμο που τέλεσε η Δήμαρχος Αμφίκλειας Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή.

Δεν έλαμπε όμως μόνο το ζευγάρι από ευτυχία αλλά και η ίδια η κ. Στιβακτή αφού οι νεόνυμφοι εκτός από συμπατριώτες της, είναι και αγαπημένοι της φίλοι. Η ίδια μοιράστηκε τις ευχές της και φωτογραφίες από την τελετή και με τους διαδικτυακούς της φίλους. Και τα σχόλια για “βίο ανθόσπαρτο” πέφτουν βροχή!

“Είναι υπέροχο όταν δύο άνθρωποι αποφασίζουν να πορευτούν μαζί στη ζωή και να μοιραστούν χαρές μα και λύπες. Όταν δε αυτοί οι άνθρωποι τυγχάνει να είναι και φίλοι σου, η ευτυχία τους γίνεται και δική σου. Πέρα από ευτυχισμένη, όμως, αισθάνομαι και ευλογημένη, αφού είχα την τιμή να τελέσω η ίδια τον γάμο τους και να λύσω τους κάβους από το καράβι της αγάπης τους.

Κώστα και Έφη, σας εύχομαι ολόψυχα βίον ανθόσπαρτον και καλούς απογόνους! Είθε στο καινούριο σας ταξίδι να πνέουν ούριοι άνεμοι και όσες τρικυμίες προκύψουν να τις αντιμετωπίσετε με κατανόηση, ενότητα και ελπίδα!”

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%