Νέα

7 γιατροί στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς ενώνουν δυνάμεις / Κίνητρα για κάλυψη θέσεων από νέους γιατρούς (video)

today26/03/2024 12

Φόντο
share close

Διαπαραταξιακή ομάδα εργασίας των Ιατρών Περιφερειακών Συμβούλων της Στερεάς Ελλάδας, δημιούργησε ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας, Χρήστος Γεωργίου.

Η δράση της ομάδας εργασίας θα χωριστεί σε τρεις τομείς, ενώ τον λόγο θα έχουν και οι πολίτες μέσα από ένα ειδικό ερωτηματολόγιο.

Σκοπός της ομάδας είναι να δημιουργήσει ένα πρωτότυπο αρχείο με λεπτομερή καταγραφή των προβλημάτων κυρίως στα επείγοντα περιστατικά. Στη συνέχεια, πρόκειται σύμφωνα με τον προγραμματισμό, να βρεθούν τρόποι επίλυσης από την Περιφέρεια.

Παράλληλα θα συνταχθεί ερωτηματολόγιο, στο οποίο θα απαντήσουν όλοι οι πολίτες για την αξιολόγηση των υπηρεσιών από το Νοσοκομείο.  Για το θέμα, τοποθετήθηκε στο αναλυτικό δελτίο ειδήσεων του Lamia Polis 87,7 ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Χρήστος Γεωργίου, το μεσημέρι της Τρίτης 26/03.

Ο ίδιος τόνισε πως αμέσως μετά την παραπάνω διαδικασία, θα διερευνηθούν από τα χρηματοδοτικά εργαλεία που μπορούν να δοθούν από την Περιφέρεια, ώστε να αποτελέσουν περαιτέρω κίνητρα για την κάλυψη των θέσεων από νέους γιατρούς.

Δείτε το video:

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%