Νέα

Ήθελε να κερδίσει… αλλά δεν μπορούσε!

today29/12/2022 21

Φόντο
share close

Στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της SuperLeague 1, ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε στο ΔΑΚ «Αθανάσιος Διάκος» τον ΠΑΣ Γιάννινα, στον τελευταίο αγώνα για το έτος 2022. Στο τελευταίο κρίσιμο παιχνίδι του 2022 ο ΠΑΣ Λαμία έμεινε στο 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΔΑΚ.

Ήθελε τη νίκη η Λαμία, την άγγιξε με τον Μπεχαράνο στο 66΄ με το γκολ που πέτυχε ο Βολιβιανός όμως το αυτογκόλ του Κορνέζου στο 74΄ «μαύρισε» την Πρωτοχρονιά των Φθιωτών και κράτησε την ομάδα στους 10 πόντους.

Το ματς:

Η Λαμία μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Οι παίκτες του Σάββα Παντελίδη επιχειρούσαν να δημιουργήσουν ρήγματα στην άμυνα του ΠΑΣ, κυρίως με γεμίσματα προς την περιοχή, χωρίς όμως να καρδιοχτυπήσουν τον πορτιέρο (Σούλης) της ηπειρώτικης ομάδας.

Στο 12΄σέντρα σουτ του Ντε Βινσέντι έδιωξε σε κόρνερ ο Σούλης, ενώ ένα λεπτό αργότερα (13΄) γυριστό σουτ του Γιακουμάκη από θέση βολής κατέληξε άουτ σε δύο καλές στιγμές για τους γηπεδούχους.

Ο ΠΑΣ έκανε για πρώτη φορά αισθητή την παρουσία του στα αντίπαλα καρέ στο 29΄με την κορυφαία – μέχρι εκείνη την ώρα – φάση του αγώνα.

Δοκάρι ο Παντελάκης

Ο Σόρια εκτέλεσε κόρνερ και ο Παντελάκης με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Σαράνοφ.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του α΄ημιχρόνου ο Καραχάλιος δοκίμασε ένα σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να φεύγει λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Σαράνοφ.

Προβάδισμα (1-0) με τον Μπεχαράνο

Η Λαμία βρήκε το πολυπόθητο γκολ στο 66΄. Μετά από κόρνερ ο Μπεχαράνο με προβολή νίκησε τον Σούλη και έδωσε το προβάδισμα (1-0) στους γηπεδούχους.

Αυτογκόλ ο Κορνέζος (1-1)

H απάντηση του ΠΑΣ ήρθε στο 74΄. Μετά από εκτέλεση φάουλ μέσα στην περιοχή ο Παντελάκης πήρε την κεφαλιά και ο Κορνέζος στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του (1-1).

Στο 78΄ο ΠΑΣ λίγο έλειψε να πετύχει την ολική ανατροπή, όταν ο Σταματελόπουλος έφυγε στην πλάτη της άμυνας της Λαμίας και σούταρε με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Με το βαθμό της ισοπαλίας που έριξε στο σακούλι η Λαμία παραμένει με 10 βαθμούς στην 13η θέση και κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ ο ΠΑΣ βρίσκεται μόλις ένα σκαλοπάτι και ισοβαθμεί με ΟΦΗ και Λεβαδειακό στους 11 βαθμούς.

Ο διαιτητής Χρήστος Βεργέτης (Αρκαδίας) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Μορέιρα, Γκοράνοβ, Μανούσο, Τζανδάρη, Βασιλακάκη.

Οι βασικές ενδεκάδες του αγώνα:

ΠΑΣ Λαμία (Παντελίδης): Σαράνοφ, Σιμόν, Γκοράνοφ, Κορνέζος, Αντέτζο, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Νούνιες, Ντε Βινσέντι, Μανούσος, Γιακουμάκης

Αναπληρωματικοί: Γκαραβέλης, Προβυδάκης, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Σλίβκα, Καραμάνος, Μπάμπης, Βασιλακάκης, Μαργαρίτης

ΠΑΣ Γιάννινα (Στάικος): Σούλης, Εραμούσπε, Παντελάκης, Πήλιος, Σόρια, Καραχάλιος, Ριένστρα, Λιάσος, Ροσέρο, Παμλίδης, Μορέιρα

Αναπληρωματικοί: Αθανασίου, Λώλης, Ποζνάνσκι, Φοφανά, Τζίμας, Τσάβος, Σταματελόπουλος, Μπακαδήμας, Μπάλαν

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%