Νέα

Γιάννης Σαρακιώτης: “Oφείλουμε συγγνώμη στους πολίτες για τις τριβές στον ΣΥΡΙΖΑ. Κουράσαμε…”

today11/09/2024 5

Φόντο
share close

Η ευθύνη για την εικόνα που παρουσιάζει ΄σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ βαραίνει όλους γιατί δεν επικράτησε η συλλογικότητα και φθάσαμε στο να ασχολούμαστε με τα εσωτερικά μας θέματα δηλώνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σαρακιώτης σχολιάζοντας στον lamiapolis 87.7 τις εξελίξεις .

“Θα προτιμούσα όπως είπε, οι διαδικασίες εκλογής να γίνουν πολύ πιο σύντομα για να ασχοληθεί το κόμμα με το αντιπολιτευτικό της έργο, προβάλλοντας το πλούσιο πρόγραμμα που έχει καταρτίσει.”

“Ως ΣΥΡΙΖΑ οφείλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τους φίλους και τα μέλη του κόμματος για την τριβή και την ταλαιπωρία που έχουν υποστεί το τελευταίο χρονικό διάστημα…. είναι αυτοκτονικό το γεγονός πως αντί να μιλάμε και να ασχολούμαστε με το πρόγραμμα και τις προτάσεις που έχουμε για τα δεκάδες
προβλήματα της κοινωνίας, ως κόμμα αξιωματικής αντιπολίτευσης ασχολούμαστε συνεχώς με εκλογικές διαδικασίες και τα εσωκομματικά μας. Κουράσαμε….”

Ο κ. Σαρακιώτης σε ερώτηση του lamiapolis 87.7 για τις δηλώσεις περί υπονόμευσης του κυρίου Κασσελάκη από τον Αλέξη Τσίπρα είπε ότι “δεν μπορώ να δεχτώ κάτι τέτοιο για τον ιστορικό ηγέτη της παράταξης. Δεν γνωρίζω ακόμη τι θα πράξει ο κύριος Κασσελάκης εάν θα είναι υποψήφιος ή θα αποχωρήσει …Προσωπικά στήριξα τον Στέφανο Κασσελάκη, το ίδιο θα πράξω και με όποιον πρόεδρο αποφασίσουν τα μέλη μας, να εκλέξουν…”

Για τα προβλήματα στα ΕΠΑΛ του Νομού και στο Λύκειο Ελάτειας

Την υποβάθμιση των ΕΠΑΛ στη Φθιώτιδα και τα προβλήματα στο Λύκειο Ελάτειας έφερε στη Βουλή ο Βουλευτής Φθιώτιδας Γιάννης Σαρακιώτης μέσω ερώτησης προς τον Υπουργό Παιδείας.

Μάλιστα, ο Βουλευτής Φθιώτιδας παραθέτει αναλυτικά στοιχεία όσον αφορά τη μη έγκριση λειτουργίας τμημάτων στο 1ο ΕΠΑΛ Λαμίας και στο ΕΠΑΛ Αταλάντης.

Όπως τονίζει ο κ. Σαρακιώτης: «Η Κυβέρνηση της Ν.Δ. είναι απολύτως προσηλωμένη στο στόχο της συρρίκνωσης της δημόσιας εκπαίδευσης, με τη Φθιώτιδα να αποτελεί, δυστυχώς, ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της πολιτικής των τελευταίων 5 ετών. Καταργήσεις τμημάτων και κατευθύνσεων καταδικάζουν τα Επαγγελματικά Λύκεια, αλλά και Γενικά Λύκεια όπως της Ελάτειας, στο μαρασμό δημιουργώντας μεγάλη αναστάτωση στις τοπικές κοινωνίες.

Δείτε το video:

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%