Νέα

Πένθος στη Λαμία: Έφυγε η Αθηνά Καραΐσκου – Καζανή της “Παρέμβασης”

today19/04/2023 126 1

Φόντο
share close

Μια ακόμη απώλεια θρηνεί η πόλη της Λαμίας. Η Αθηνά Καραισκου -Καζανή Προισταμένη της Κοινωνικής Υπηρεσίας  ”Παρέμβαση ” της Περιφερειακής Ενωσης Δήμων της Στερεάς Ελλάδας που λειτουργούσε το πρόγραμμα ”Βοήθεια στο Σπίτι” , έφυγε πρόωρα απο τη ζωή σε ηλικία 58 ετών. Η Άννα Καζανή ήταν σύζυγος του πρώην δασαρχη Νίκου Καζανή.

Όσοι την γνωριζαν μιλούν για έναν σπάνιο άνθρωπο που αντιμετώπιζε τα πάντα με χαμόγελο και ευδιάθετη.

Το συλληπητηριο μήνυμα των συναδέλφων της

To Δ.Σ της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας της Αυτοδιοίκησης «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ», αποχαιρετά την αγαπημένη συνεργάτιδα Αθηνά Καραΐσκου- Καζανή , που υπηρέτησε με ήθος και αξιοπρέπεια για πάνω είκοσι χρόνια, μέσω του Προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι, τους ωφελούμενους των Δήμων της Φθιώτιδας και εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της.

Η συλληπητηρια ανακοίνωση του δημάρχου Λαμιέων

«…Από σήμερα, η μεγάλη οικογένεια του Δήμου Λαμιέων είναι φτωχότερη. Η Αθηνά Καζανή άφησε πίσω της ένα δυσαναπλήρωτο κενό, τόσο στην οικογένεια, τα παιδιά και τους φίλους της, όσο και σε όλους εμάς που είχαμε την χαρά να την γνωρίζουμε και να συνεργαστούμε μαζί της.
Ένας άνθρωπος ξεχωριστός, γεμάτος ζωντάνια, που υπηρέτησε με ζήλο και ταυτίστηκε με το θεσμό του «Βοήθεια στο Σπίτι», έφυγε τόσο ξαφνικά και αναπάντεχα από τη ζωή, σκορπώντας τη θλίψη σε όσες και όσους είχαν την τύχη να την γνωρίσουν.
Θέλω να εκφράσω – προσωπικά – αλλά και εκ μέρους όλης της οικογένειας του Δήμου Λαμιέων, τα συλλυπητήρια στην οικογένειά της, κατανοώντας ότι οι λέξεις δεν μπορούν να απαλύνουν την οδύνη και τον πόνο τους…».

Η κηδεία της θα γίνει την Πέμπτη στις 15:00 στον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Λυγαριάς.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της από την ηλεκτρονική μας εφημερίδα.

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%